bastard leusden
Gemarineerd
- Berichten
- 1.545
Entrecote
Haal de entrecote 2 uur van te voren uit de koelkast.
Stook de bbq direct op 250 graden.
Strooi rijkelijk peper en zout over het vlees.
Leg de entrecote even op het rooster.en kedr het dan om hier ook maar even dan 1/4 slag schuiven boor mooie ruit keer het vlees en zorg dat daar ook een mooie ruit komt.
Laat het vlees niet langer dan 2p minuten op de bbq tot een kern temperatuur van 54 a 5y graden is
Haal de entrecote 2 uur van te voren uit de koelkast.
Stook de bbq direct op 250 graden.
Strooi rijkelijk peper en zout over het vlees.
Leg de entrecote even op het rooster.en kedr het dan om hier ook maar even dan 1/4 slag schuiven boor mooie ruit keer het vlees en zorg dat daar ook een mooie ruit komt.
Laat het vlees niet langer dan 2p minuten op de bbq tot een kern temperatuur van 54 a 5y graden is
Laatst bewerkt door een moderator: