BasBQ
Beef en Steak

Eerste pulled pork

 
 

PatrickG

Sprokkelaar
Berichten
34
vandaag ook op het lijstje to do pulled pork. De vrouw had een mooi stuk procureur van 2,8 kg meegenomen . Vrijdagavond gestart met de voorbereidingen bedankt Noskos voor de gedetailleerde beschrijving op je site. De boel met marinade geïnjecteerd en daarna Noskos rub eroverheen en lekker een nacht de koelkast in. Vanmorgen om 9:00 gestart eitje aan met wat Apple rook hout. Temperatuur rond 120 graden en moet zeggen temperatuur beheersing gaat me steeds beter af. Tussendoor wat lakken, trouw aan het schema van Noskos gehouden en wat een resultaat. Erg blij mee en de visite ook . 16 broodjes geserveerd gecombineerd met wat coleslaw on the side en alles opperdepop. Voor herhaling vatbaar. Echt Genoten.

DB7A01A1-7EAC-4B5C-AFAE-3BDB4D5068CF.jpeg


6C2444E0-9267-4193-A705-6084102C1C0C.jpeg


2C19F745-918E-485D-868A-04A7F3C19ACD.jpeg


57F2CEEB-5634-4E65-B0EA-67C0F8C79D56.jpeg


0C903612-FD88-4FE8-9E0F-724580424536.png


D4A17A70-0E47-4206-9AAE-C8434EDD03D3.jpeg


98D42D21-D099-42CA-AC8C-378815CB2EDE.jpeg


95B3796C-A909-43E3-9782-A18E01AC5575.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Lekker! Ziet er goed uit.

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Dat ziet er goed uit.
Zo'n broodje gaat er altijd in.
Proficiat met je knorrie award
 
Dat ziet er voortreffelijk uit.
Woensdagavond wordt er hier ook een stuk vlees afgeleverd dus ik ga dit weekend ook voor eerste pulled pork.
 
Terug
Bovenaan Onderaan