BasBQ
Beef en Steak

Eerste Pulled Pork (voor het stickertje)

 
 

nielss055

Stoker
Berichten
464
Beter laat dan nooit zeggen ze dan. Gister voor het eerst PP gemaakt van 2 x 500 gram procureur.

58d9e609e328e375121ed86da1c90e97.jpg

Getrimt

9d31fa936030b90cf1e3f89c83a387d1.jpg

Mosterd en piggy mix uit Smokey Goodness.

7b94beadeb9189d4aab1950ff1e38d1c.jpg

Op de Mini WSM. Elk uur sprayen met appelsap en bacardi oakheart.

7939ad9baf3dc2f7162d3d4a1b7769d2.jpg

Na 6 uur ingepakt in folie.

464842ee2e2c2649b5924c857ad910f4.jpg

Na 8 uur waren ze klaar.

89804cd5efbbb9ed47e282d990c27fcb.jpg

Pullen en eten. Geserveerd op een pita met sla en zelfgemaakte BBQ saus uit Smokey Goodness

8b30f0bb159bdd4f5235ea9569639862.jpg


Tegen mijn verwachting in heb ik ze ingepakt na 6 uur ipv bij 77 graden en hebben ze er nog 9 uur opgelegen. Ik had de bereidingstijd korter verwacht voor de kleine procureurs.
Maar het was heerlijk en leuk om te maken. Ik ben zeker tevreden met het resultaat.
 
pp altijd goed, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Gratz met knorrie!
 
Lekker hoor, mooie bark ook. Gefeliciteerd met je knor.
 
Ziet er heerlijk uit hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Gefeliciteerd met je knor, hebben ze er in totaal 15 uur over gedaan?
 
Dankjullie voor de leuke reacties! Ze hebben er totaal een ruime 9 uur over gedaan.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

 
congrats met de knor. 500 gram, das net een grote kotelet  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan