Smide
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Hallo,
Vandaag mijn eerste keer verse worst wezen maken.
Met de worstenbijbel als guideline de Kip Jalapeno worsten wezen maken met wat Cheddar als toevoeging.
Moet nog even een worstenvuller hebben wat met de gehaktmolen vullen bevalt me niet echt, maar voor alsnog kan ik er mooi mee oefenen.
Fouten gemaakt? Ja zeker, de darm echt veel te dik gevuld maar gelukkig niet geknapt.
Heb de kleine worstjes van het begin en het einde even gebakken en het is echt heerlijk.
Morgen de andere worsten even in de smoker.
Vandaag mijn eerste keer verse worst wezen maken.
Met de worstenbijbel als guideline de Kip Jalapeno worsten wezen maken met wat Cheddar als toevoeging.
Moet nog even een worstenvuller hebben wat met de gehaktmolen vullen bevalt me niet echt, maar voor alsnog kan ik er mooi mee oefenen.
Fouten gemaakt? Ja zeker, de darm echt veel te dik gevuld maar gelukkig niet geknapt.
Heb de kleine worstjes van het begin en het einde even gebakken en het is echt heerlijk.
Morgen de andere worsten even in de smoker.