BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer verse worst maken

Smide

Sprokkelaar
Berichten
37
Hallo,

Vandaag mijn eerste keer verse worst wezen maken.

Met de worstenbijbel als guideline de Kip Jalapeno worsten wezen maken met wat Cheddar als toevoeging.

Moet nog even een worstenvuller hebben wat met de gehaktmolen vullen bevalt me niet echt, maar voor alsnog kan ik er mooi mee oefenen.

Fouten gemaakt? Ja zeker, de darm echt veel te dik gevuld maar gelukkig niet geknapt.

Heb de kleine worstjes van het begin en het einde even gebakken en het is echt heerlijk.

Morgen de andere worsten even in de smoker.

20210501_101616.jpg
20210501_125536.jpg
20210501_133615.jpg
20210501_135723.jpg
20210501_135955.jpg
20210501_140829.jpg
 
Diepe buiging voor jou.
Voor de eerste keer heb je daar een paar schitterende worstjes.
Complimenten.

En nu verder gaan ontdekken. Venkel en chorizo zijn ook erg lekker.
 
Top. Welkom in de worst wereld. Je kan echt eindeloos variëren.
 
Dat zijn hele mooie worsten geworden. Knap werk.
 
Ja die ziet er ook heerlijk uit. Bedankt voor de tip. Het maken van worsten, zowel vers als gedroogd trekt mijn aandacht. Ik ga hier zeker meer van delen de komende tijd op het forum.
 
De worsten zien er super goed uit! Staat hier ook op de planning om zelf te gaan maken, dit lijkt me een prima recept om mee te starten.
 
Inderdaad hele mooie worsten voor de eerste keer, niks mis mee.(y)
 
Mooi gemaakt hoor ze moeten ook niet allemaal het zelfde zijn


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Jalapeno/cheddar is bij ons ook gewild (maak ik regelmatig). Maar ook cajun andouille (die dan bijvoorbeeld weer door de gumbo gaat).
 
Mooi gedaan hoor. Wil ooit zelf ook nog eens een poging wagen maar vind iedereen die zelf worst maakt (y)(y)
 
Terug
Bovenaan Onderaan