Beste Qers,
Naast de kip gisteren ook Burnt ends gemaakt van buikspek volgens recept van NOSKOS
De buikspek had nog zwoerd dus die eraf gesneden en blokjes gemaakt
Lekker in gerubt met sweet en sticky chicken(ook voor varkensvlees uiteraard).
Toen op de Q.
Had soms wat moeite de temperatuur op 130c te houden maar goed, moet toch bezig blijven nietwaar?
na een kleine 3 uurtjes boter, basterdsuiker en honing toegevoegd, afgedekt en terug.
Laatste 20min nog hup in een nieuwe bak en afgelakt.
Zie hier het resultaat.
Mijn beleving, ik had boterzachte stukjes vlees verwacht, soms was het een beetje taai (hoort dat zo , of heeft het misschien te maken met de temperatuur die soms wat uit schoot?)
Ik had hem ook echt wat zoeter verwacht vanwege de honig en suiker, hebben jullie dat ook?
Misschien per blokje aan alle kanten moete inrubben met suiker en honing ipv het erover heen strooien en gieten?
Wederom nog een keer maken om te kijken of ik dan een ander resultaat heb.
Heb je tips en tricks laat het vooral weten
Naast de kip gisteren ook Burnt ends gemaakt van buikspek volgens recept van NOSKOS
De buikspek had nog zwoerd dus die eraf gesneden en blokjes gemaakt
Lekker in gerubt met sweet en sticky chicken(ook voor varkensvlees uiteraard).
Toen op de Q.
Had soms wat moeite de temperatuur op 130c te houden maar goed, moet toch bezig blijven nietwaar?
na een kleine 3 uurtjes boter, basterdsuiker en honing toegevoegd, afgedekt en terug.
Laatste 20min nog hup in een nieuwe bak en afgelakt.
Zie hier het resultaat.
Mijn beleving, ik had boterzachte stukjes vlees verwacht, soms was het een beetje taai (hoort dat zo , of heeft het misschien te maken met de temperatuur die soms wat uit schoot?)
Ik had hem ook echt wat zoeter verwacht vanwege de honig en suiker, hebben jullie dat ook?
Misschien per blokje aan alle kanten moete inrubben met suiker en honing ipv het erover heen strooien en gieten?
Wederom nog een keer maken om te kijken of ik dan een ander resultaat heb.
Heb je tips en tricks laat het vooral weten