BasBQ
Beef en Steak

Dikbevleesde spareribs

 
 

Erik B71

Kooltjesharker
Berichten
244
Laatst vlees waaronder dik bevleesde spareribs besteld bij bbquality. Deze spareribs gingen vandaag op de bbq.
Eerst ingesmeerd met mosterd. Daarna een lekkere rub erover. Bbq rond de 115 graden gehouden en de spareribs zo,n 2 uur gerookt. Daarna in de folie voor zo’n 1,5 uur en daarna ingesmeerd met de bbqsaus van Noskos waarvan hij zelf zegt dat ie lekker is en Nog een half uurtje op de Q.
Noskos heeft gelijk zijn bbqsaus is lekker. De ribs waren zo op.

3C0A70A0-824F-43B5-B1E0-F868C8C4EAA4.jpeg


75E6F366-A1BE-4BBC-8309-C06605BC0A5D.jpeg


1AD5460C-8998-4745-936E-12EE93A07B9C.jpeg


FC23E856-18F7-4C8A-890E-840F9EB49FBF.jpeg


0606E58F-06F7-4929-95E5-50749A754161.jpeg
 
Heerlijk,ik had ze laatst ook hoe zwaar waren ze?
 
Dat zijn mooie ribs geworden!
 
Ziet er lekker uit man! Die GrillBill blijft toch ook wel een sexy kamado
 
Zien er lekkere ribben uit Erik. Heb je nog foto’s van de doorsnede?
Zelf ribben maken is het aller lekkerste. Daar kan geen restaurant tegen op. Dat moet gesmaakt hebben
 
Mooie ribs!😋 hoe was de bite? Ik heb ook nog dikke ribs van bbquality liggen namelijk
 
Gauw op de bbq 't wordt er nog een mooi weekje voor, ik had ze laatst ook, Heerlijk.

.
 
Zien er lekkere ribben uit Erik. Heb je nog foto’s van de doorsnede?
Zelf ribben maken is het aller lekkerste. Daar kan geen restaurant tegen op. Dat moet gesmaakt hebben
Nee helaas toen ze op tafel kwamen was het: aanvalluh!
 
Terug
Bovenaan Onderaan