BasBQ
Beef en Steak

Courgette met paprika en tomaat

 
 

Don

Sprokkelaar
Berichten
30
Vandaag maar eens vegetaties van de bbq. Recept komt uit het grill guru boek
6AA5A6B1-C50E-444E-8A53-9550B579E01B.jpeg

Courgette gesneden met het kaas mes en de humus met mais en linzen klaar gemaakt als vulling.
A5EF47C0-A5D0-415C-98D0-ABD8CCB0550B.jpeg

De saus klaar gemaakt van tomaat blokjes en geroosteren paprika.
E003D76C-3714-42DF-BB9A-534B0F5403BB.jpeg

15 min op 180 graden.
Begonnen aan het toetje lava cake recept gevolgd van bbq experience centrum.
76D7B5F8-AD56-4C84-AFF6-1B7080104F6D.jpeg

Onder het eten bbq naar 200 graden.
0742E036-4740-43C2-A66F-78656C475319.jpeg

Na het eten afruimen en wachte op de cake
01296427-0EDD-4390-BBE6-96BF459ED155.jpeg


10 min er op en ze waren goed
2A7DD2F4-7B78-4589-BBBC-F581E21D8FC2.jpeg

Ze waren super lekker.
De courgette was wel te eten maar niet heerlijk zal niet meer gemaakt worden
De cake waren super en fijn voor te berijden die komen hier nog vaak op tafel.
 
Mooi gemaakt, toetje is fantastisch.
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Mooi gemaakt. De courgette ook wel eens gemaakt, hier dezelfde conclusie. Lava cake is goed gelukt 👍🏼
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Lekker bezig geweest toch?
Juist door van alles uit te proberen loop je tegen fantastische smaken en gerechten aan, en soms zijn ze wat minder. Tis een culinaire ontdekkingsreis waarbij je aan het einde van de rit toch genoten hebt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan