BasBQ
Beef en Steak

Cote de Boeuf gewoon omdat het kan

 
 

TdeH

Vuurmaker
Berichten
77
Van de week maar weer eens cote de boeuf gehaald, Blijft een van mijn favorieten.
Vrij weinig aan gedaan, zout/peper en hup de reverse sear methode.
Ik laat hem naar ongeveer 40c komen en dan afgrillen.
Heerlijk stukje vlees dat het altijd goed doet!

20220312_174737.jpg


20220312_182348.jpg


20220312_182858.jpg
 
Heerlijk stuk vlees.
 
Lekker hoor 👌🏻😋
 
Ik ben gezond jaloers, ziet er heerlijk uit.
Zelf net enkele boterhammen op.
 
Lekker hoeft niet moeilijk te zijn 😋
 
Prachtig mooi stuk vlees. Heb je nog rookhout gebruikt?
 
Binnenkort ook nog maar eens een cote de boeuf scoren bij mijn meatdealer
 
Bijna lunchtijd.... schuif maar door
 
Wat een mooi stuk vlees. En een heerlijk cuisson. Water loopt me in de mond. Top
 
Dat Is nou zo'n stukje vlees dat je als pitmaster per ongeluk opeet om te testen en te proeven.
En als het dan op Is kom je erachter dat je gezin (die intussen aan tafel met de frietjes op het bord al zitten te wachten) ook graag een stukje hadden geproefd
Jammer dan :ROFLMAO: :cool:

Kortom, ziet er goed uit.
 
Dat Is nou zo'n stukje vlees dat je als pitmaster per ongeluk opeet om te testen en te proeven.
En als het dan op Is kom je erachter dat je gezin (die intussen aan tafel met de frietjes op het bord al zitten te wachten) ook graag een stukje hadden geproefd
Jammer dan :ROFLMAO: :cool:

Kortom, ziet er goed uit.
Precies, met het bot nog half tussen de tanden verbaast kijken. Dan gewoon een 2de erop leggen alsof er niets gebeurd is
 
Ik zit al te watertanden bij de foto’s. Heerlijk zeg!
 
Terug
Bovenaan Onderaan