BasBQ
Beef en Steak

Coppa

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.181
Eerste idee was teveel kruidnagel, tweede, derde vierde idee is, valt goed mee.
Ga volgende keer net dat tikkeltje minder kruidnagel doen.

Verder echt ... šŸ„³
lekkere winterse touch
 

Jet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.694
@Stijn, de Coppa was echt fantastisch šŸ’‹
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.483
De coppa was echt fantastisch Stijn.
Wat een heerlijkheid om te proeven.
De gedroogde varkenshaas was ook helemaal top. Machtig mooi hoe na het zout heel subtiel het zoetje van het vlees doorkomt, dat is ware kunst. Mijn complimenten.
 

BertM

Gemarineerd
 
 
Berichten
2.147
Voila sƩ, 't is zo ver.
Gisteren zaten we op 1300gr en het startgewicht was 1875gr maw meer als 30% vochtverlies op 33 dagen.

Tijd om aan te snijden :love:
Bekijk bijlage 46232

Zie iets een droogrand aan 1 kant, heb je hem af en toe verplaatst in de kast of heeft hij op 1 plaats gehangen?
Wachten is altijd moeilijk maar zelf vind ik ze met 40% vochtverlies lekkerder.
Kruidnagel is idd een dingetje, niet iedereen vindt dat lekker.
 

Stijn

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.250
Zie iets een droogrand aan 1 kant, heb je hem af en toe verplaatst in de kast of heeft hij op 1 plaats gehangen?
Wachten is altijd moeilijk maar zelf vind ik ze met 40% vochtverlies lekkerder.
Kruidnagel is idd een dingetje, niet iedereen vindt dat lekker.
Heeft inderdaad op verschillende plaatsen gehangen.
Ik weeg wekelijks en vervang ze dan sowieso.
 
Bovenaan Onderaan