BasBQ
Beef en Steak

Chimmichurrie op 5 manieren

Langemakki

Stoker
 
 
Berichten
357
Vandaag Chimmichurrie gemaakt op 5 verschillende manieren. Verschillende ingredi?nten en verschillende resultaten.

Conclusie: de 2 sauzen met rode wijn azijn zijn niet onze favorieten.
De andere 3 sauzen smaskten beter en staan nu in de koelkast voor een smaak test dit weekend met picanha, longhaas en petit tender.

b963fa49468cbc1c0f67b110286ff84f.jpg
 

26c54dd229c33da611aa2847774c7276.jpg


88ff6de2524e8d23d68e8207ce59c5b9.jpg


519b0c809110879ae2cc5be02553813e.jpg


16edea1f751e31f52659dc428ca5e4d2.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 

SilverFox

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.229
Ik ben benieuwd welke als winnar uit de bus komt. (En daarna ook naar de receptuur ervan :) )
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.372
leuk om uit te testen, ben ook wel benieuwd naar het resultaat
 

Jorte

Pitmaster
 
 
Berichten
951
Leuke test Lange!
Ben benieuwd naar de uitslag.
Misschien trekken die met de rode wijn azijn nog bij, of zijn die al doorgespoeld?
 

structor

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.716
Idd leuke test, ik maak ze altijd op basis van rodewijn azijn. Ik moet de volgende keer ook maar eens een variant er naast houden.
 

Langemakki

Stoker
 
 
Berichten
357
Jorte zei:
Leuke test Lange!
Ben benieuwd naar de uitslag.
Misschien trekken die met de rode wijn azijn nog bij, of zijn die al doorgespoeld?
Doorgespoeld! ;-)

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 

Langemakki

Stoker
 
 
Berichten
357
de resterende 3 sauzen geprobeerd met bavette: helaas ook deze vonden wij niet lekker.

Volgende keer weer proberen maar dan andere recepten en zonder de wijnazijn.
 

Trabuca

Tondelzoeker
 
Berichten
22
Ik vind een (rode) wijnazijn zeker wel van toegevoegde waarde alleen doe ik altijd veel minder dan de recepten aangeven. Het moet niet overheersen. Ik raad ieder aan om dit als laatste toe te voegen en tussendoor te proeven tot het naar eens is.
 
Bovenaan Onderaan