BasBQ
Beef en Steak

Chili con carne

 
 

RoelRos

Kooltjesharker
Berichten
116
Vandaag Chili con carne gemaakt met m’n nieuwe Dutch oven. Recept van bbq helden gepikt… wel wat aangepast. Ik kon niet aan runderwang komen dus heb goede riblappen gekocht, deze 2,5 uur gerookt op 125 graden. De runderrub heb ik van smokey goodness gebruikt. Uiteindelijk smaakte het super, beetje yoghurt en citroensap om het af te maken.

E3A2FAA3-8CC7-4307-AE83-8A1BF0B1B19C.jpeg


FAF8E517-0A23-4036-96C9-7E85F3935CB4.jpeg


992A0160-A041-4E3B-8CB7-C09E6090DC42.jpeg


423DD1D3-E5C0-4EC1-9D73-8137D18BED9B.jpeg


B622CE22-681A-4D40-980B-87A10A5DDB6B.jpeg


CE7AD3E2-55B6-4C28-97D1-F7AD6F24298E.jpeg


B5A43250-E7C5-47B4-89E4-D754AEAD20DF.jpeg


330D27B3-1223-4627-B884-F8B0F2AE1275.jpeg


BCB3770B-6AD5-46C4-A4B4-DB57CD6425C4.jpeg
 
Eerst roken en dan lekker sudderen, dat doe je goed!
 
Heerlijk Chili, had je nog rookhout toegevoegd.
 
Dat ziet er lekker uit.
Roken voor sudderen is altijd een leuke variatie. Gaf kersenhout voldoende rooksmaak af?
 
Dat ziet er lekker uit.
Roken voor sudderen is altijd een leuke variatie. Gaf kersenhout voldoende rooksmaak af?
Je proefde wel dat het gerookt was, maar heb het nog niet met een andere houtsoort gemaakt, heb jij een tip?
Heb de houtsoort genomen die in het recept werd gebruikt.
 
Je proefde wel dat het gerookt was, maar heb het nog niet met een andere houtsoort gemaakt, heb jij een tip?
Heb de houtsoort genomen die in het recept werd gebruikt.
Ik rook, bij het maken van bv rendang, het vlees eerst met hickory. Met hickory wel uitkijken anders wordt het niet lekker. Rookt erg intens.
 
zo hee
schuif maar door
ziet er goed uit zeg
 
Ziet er heerlijk uit.
 
Zalig om dit allemaal op de Q voor te bereiden. Ziet er echt heerlijk uit
 
Ziet er lekker uit hoor. Moet ik ook al onthouden.
 
Lekkere eerste run voor de pan, ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan