Maandag, 2e paasdag. Na een hoop eten en vooral veel vreten afgelopen dagen, tijd voor eens een goed stukje vlees. We hadden eters, dus dan is het altijd leuk.
Lekker de vriezer in gedoken en er lag nog chateaubriand en lamskoteletten. Paar uurtjes in een simpele rub van zout, peper, knoflook, paprikapoeder.
De chateaubriand eerst anderhalf op 120 graden, bij 50 graden van de Q gehaald en even kort ingepakt. Zodat het gietijzeren rooster 250 graden kon worden.
Dit gaf mij meteen de tijd om de gietijzeren pan met groenten erop te knallen en lekker te laten garen. Snel de aardappeltoefjes in de airfryer.
Lamskoteletten kort op indirect 200 graden en daarna afgrillen op 250 graden op gietijzer.
Alles was mooi tegelijk klaar! Eet smakelijk.
Als nagerecht een van de lekkerste toetjes gemaakt. Alluminium bak met daarin gesneden appel, beetje suiker en kaneel eroverheen , scheutje likeur 43 en ammaretto (twee aparte bakken). 20 minuutjes op de Q. Bolletje ijs en slagroom erbij (helaas geen foto hiervan).
I love it.
Lekker de vriezer in gedoken en er lag nog chateaubriand en lamskoteletten. Paar uurtjes in een simpele rub van zout, peper, knoflook, paprikapoeder.
De chateaubriand eerst anderhalf op 120 graden, bij 50 graden van de Q gehaald en even kort ingepakt. Zodat het gietijzeren rooster 250 graden kon worden.
Dit gaf mij meteen de tijd om de gietijzeren pan met groenten erop te knallen en lekker te laten garen. Snel de aardappeltoefjes in de airfryer.
Lamskoteletten kort op indirect 200 graden en daarna afgrillen op 250 graden op gietijzer.
Alles was mooi tegelijk klaar! Eet smakelijk.
Als nagerecht een van de lekkerste toetjes gemaakt. Alluminium bak met daarin gesneden appel, beetje suiker en kaneel eroverheen , scheutje likeur 43 en ammaretto (twee aparte bakken). 20 minuutjes op de Q. Bolletje ijs en slagroom erbij (helaas geen foto hiervan).
I love it.
Laatst bewerkt: