BasBQ
Beef en Steak

Chateaubriand, lamskoteletten, pommes duschesse, groenten en zelfgemaakt toetje.

 

vjkevin88

Vuurmaker
Berichten
61
Maandag, 2e paasdag. Na een hoop eten en vooral veel vreten afgelopen dagen, tijd voor eens een goed stukje vlees. We hadden eters, dus dan is het altijd leuk.

Lekker de vriezer in gedoken en er lag nog chateaubriand en lamskoteletten. Paar uurtjes in een simpele rub van zout, peper, knoflook, paprikapoeder.

20220418_152234.jpg


De chateaubriand eerst anderhalf op 120 graden, bij 50 graden van de Q gehaald en even kort ingepakt. Zodat het gietijzeren rooster 250 graden kon worden.

20220418_161033.jpg


Dit gaf mij meteen de tijd om de gietijzeren pan met groenten erop te knallen en lekker te laten garen. Snel de aardappeltoefjes in de airfryer.

20220418_160422.jpg


Lamskoteletten kort op indirect 200 graden en daarna afgrillen op 250 graden op gietijzer.

Alles was mooi tegelijk klaar! Eet smakelijk.
20220418_174119.jpg


Als nagerecht een van de lekkerste toetjes gemaakt. Alluminium bak met daarin gesneden appel, beetje suiker en kaneel eroverheen , scheutje likeur 43 en ammaretto (twee aparte bakken). 20 minuutjes op de Q. Bolletje ijs en slagroom erbij (helaas geen foto hiervan).

I love it.
 
Laatst bewerkt:
de visite is verwent. ziet er heerlijk uit allemaal
 
Mooie cuisson van de rundersteak. Lamskoteletje, altijd spannend, maar mooi gegaard.
Lekker.
 
Heerlijk luxe maaltje voor 2de paasdag. Daar zal je flink de blits mee hebben gemaakt.
 
Je bent flink bezig geweest!

Het ziet er allemaal heerlijk uit. 😋😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan