- Berichten
- 261
hi,
Tijdje terug was ik in zweden voor mijn werk en heb daar "Buttermilk chicken and wafels with smoker scrupules & sambal aioli" gegeten.
Gelijk daar aan de kok gevraagd of hij t recept wilde delen, maar helaas.
Wat hij wel vertelde, dat de kip minimaal een aantal uur in de karnemelk heeft gelegen en voor het krokante laagje er omheen had hij iets spicy door t bloem gedaan?! Uiteraard willen we dit thuis ook maken, maar dan wel op de Q en liever niet in de frituurpan.
Kan iemand mij hier helpen om dit om te toveren naar BBQ-style.?
Tijdje terug was ik in zweden voor mijn werk en heb daar "Buttermilk chicken and wafels with smoker scrupules & sambal aioli" gegeten.
Gelijk daar aan de kok gevraagd of hij t recept wilde delen, maar helaas.
Wat hij wel vertelde, dat de kip minimaal een aantal uur in de karnemelk heeft gelegen en voor het krokante laagje er omheen had hij iets spicy door t bloem gedaan?! Uiteraard willen we dit thuis ook maken, maar dan wel op de Q en liever niet in de frituurpan.
Kan iemand mij hier helpen om dit om te toveren naar BBQ-style.?