BasBQ
Beef en Steak

Broodje Buuf 😉

 
 

Welmer

Pitmaster
Berichten
739
Selamat malam teman bbq (google translate)

@Ewald en @Jet , jullie buurvrouw weet wel wat lekker is inderdaad. Super easy maar oh zo lekker broodje hete kip.
Kip met nog wat 5 spice en olie erover op de Q, boemboe's even aan fruiten daarna 2 uur pruttelen en klaar.
Inderdaad wat Surinaamse komkommer en een turks brood om het af te maken.
Alle lof aan jullie en Sarona.
Gister eindelijk aangedurfd om trassi 🤢🥴te halen dus binnenkort toch eens zelf rendang maken in plaats van een boemboe .Voor nu was dit een smakelijke binnenkomer.
Ps. sausje was een mix van sriracha saus, zoete chili saus en ketchup.
20200816_142950.jpg
20200816_151530.jpg
20200816_153156.jpg
20200816_154637.jpg
20200816_155039.jpg
20200816_155446.jpg
20200816_170622.jpg
IMG_20200816_181630_463.jpg
20200816_175140.jpg
20200816_175721.jpg

En nee...een hoosbui + onweersbui mocht de pret niet drukken (had mijn zwembroek toch nog aan).
En ja...ik ben toe aan gietijzeren pannen 😉. Hoewel deze 8 jaar oude mossel/soep/stoofvlees/stampot pan zichzelf netjes staande wist te houden in en op de Barillo.
Bedankt voor het kijken.
Groet Arnaud
 
Ziet er erg lekker uit, gauw zelf weer maken.
Trassi hoef je geen vies gezicht bij te trekken hoor, dat stinkt alleen voor gebruik.
Als je het eenmaal aan je koekenpan met sudderende uitjes en knoflook toevoegt, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.
Wij zijn echte trassi junks en hangen dan snuivend boven de pan, voegt zoveel Umami toe.:)
 
Laatst bewerkt:

Geweldige rendang, top filmpje
 
Mooie reportage, ook maar eens op de to-do-lijst zetten.
 
Dat is een heerlijk broodje geworden:love:, moeten we hier ook weer eens snel gaan maken, zal gelijk aan Sarona doorgeven dat ze nog steeds populair is🥳
 
Heerlijk. Het ziet er geweldig uit.
Toch maar eens aan beginnen
 
Terug
Bovenaan Onderaan