- Berichten
- 2.028
Beste lezers,
Vanmiddag een mooie kalkoenborst van bijna twee kilo gekocht. Dit naar aanleiding van meerdere recepten die ik gezien heb. Nu heeft iedereen daar zijn eigen merk brine. En daar krijg je toch het “Wij van WC-eend” gevoel van.
Hebben jullie nog een goed recept? En wat is de tijdsduur dat ik hem moet brinen? Ik lees 8 tot 12 uur. Qua rub zal ik het waarschijnlijk heel simpel houden met peper, zout en knoflook.
Alvast bedankt!
Vanmiddag een mooie kalkoenborst van bijna twee kilo gekocht. Dit naar aanleiding van meerdere recepten die ik gezien heb. Nu heeft iedereen daar zijn eigen merk brine. En daar krijg je toch het “Wij van WC-eend” gevoel van.
Hebben jullie nog een goed recept? En wat is de tijdsduur dat ik hem moet brinen? Ik lees 8 tot 12 uur. Qua rub zal ik het waarschijnlijk heel simpel houden met peper, zout en knoflook.
Alvast bedankt!