BasBQ
Beef en Steak

Boter: Beurre de paris

Tante Agnes

Kooltjesharker
Berichten
104
Beurre de paris al vaker tegen gekomen maar nog nooit gemaakt.
Kan niet anders zeggen dan dat het een perfecte combinatie is met roodvlees!

Bron: Delicious magazine

De boter


Ingredi?nten


125 gr roomboter
1 el verse peterselie gehakt
1 el bieslook fijngehakt
Dragon ( heb ik niet gedaan de boys houden er niet van en heel eerlijk we hebben het niet gemist)
2 ansjovis fillets
3 tenen knoflook
1 el kappertjes
1 el Worcestersaus
1 sjalot
1/2 el kerriepoeder
1 el citroensap
1/2 el grove mosterd

Hak eerst de peterselie, bieslook, knoflook, kapper, ansjovis, sjalot, kerrie fijn


Dan de boter, Worcestersaus en citroensap er bij




Super lekker met een mooi stuk rood vlees!





 
ziet er lekker uit, maar eens proberen
 
Ik zie mosterd op de foto staan, en als ik in de mengbeker kijk zie ik ook mosterd zitten. Dus hoeveel gaat erin?
 
Dominique zei:
Ik zie mosterd op de foto staan, en als ik in de mengbeker kijk zie ik ook mosterd zitten. Dus hoeveel gaat erin?

H? die ben ik vergeten. 1/2 el effe kijken of ik die nog kan wijzigen
 
Dominique zei:
Ik zie mosterd op de foto staan, en als ik in de mengbeker kijk zie ik ook mosterd zitten. Dus hoeveel gaat erin?

aangepast thanks
 
Lijkt mij lekker :D
 
Lijkt me heerlijk, "copy & paste" opgeslagen in mijn receptenmap.
 
Terug
Bovenaan Onderaan