BasBQ
Beef en Steak

Beef Teriyaki

 
 
 
 

Marcel

Pitmaster
Berichten
824
Vandaag nog een mooi homp entrecote in de koelkast die schreeuwde om op de Q te mogen.
Eerst indirect naar een kern van 20c gebrachte en toen op 200/250c de grilstrepen en laatste garing d’r over tot 45c kern.

Wat uitjes bij gebakken met knoflook en afgarneren met fijn gesneden bosuitjes en sojasaus. Heerlijk smullen weer vandaag!
(Had achteraf liever nog “roder” gehad)

Foto’s zeggen vaak meer 😉

D3277A41-FBDC-4127-85C6-4B5ACBB89881.jpeg


FEC888A2-3395-4F97-A830-DF4D0D5603BD.jpeg
 
Blij dat de entrecote ff geroepen heeft.
Ziet er prima uit.
 
Inderdaad een aardig maatje
Ziet er toch, ondanks het wat mindere rood, goed uit
 
Tjonge Marcel, je bestookt ons met allemaal mooi gerechten van de bbq en dito foto's erbij.
Genieten is dat.
 
Gaat lekker Marcel. Je bent alleen een paar daagjes te laat met de steaks. Die lekkere plaatjes man man krijg er honger van. Snel de Q maar eens aansteken hier
 
Mooi bordje, blijft toch lastig om het vlees niet te ver te laten doorschieten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan