Nou wil ik van een stuk Buikspek Bacon maken en heb ik bij mijn slager om nitraatzout gevraagd en gekregen,maar hij vroeg gelijk waar voor ik dat wilde hebben en heb het verteld .
Nu stelde de slager voor om het stuk Buikspek even mee te nemen na dat ik het zout er op gesmeerd had om het te vacumeren want dan kan je het wel een paar maanden in de koeling laten liggen en het vlees wordt er alleen maar malser van zegt hij,hebben jullie hier ook ervaring mee?
En wat vinden jullie hier van?
Want dit is voor mij helemaal nieuw graag hoor ik wat jullie er van vinden en julie ervaring in deze.
Nu stelde de slager voor om het stuk Buikspek even mee te nemen na dat ik het zout er op gesmeerd had om het te vacumeren want dan kan je het wel een paar maanden in de koeling laten liggen en het vlees wordt er alleen maar malser van zegt hij,hebben jullie hier ook ervaring mee?
En wat vinden jullie hier van?
Want dit is voor mij helemaal nieuw graag hoor ik wat jullie er van vinden en julie ervaring in deze.