BasBQ
Beef en Steak

Angus burgers direct of indirect?

 

Phantom

Tondelzoeker
Berichten
6
Een vraag, vandaag staan er Angus burgers op het menu.
Nu is de vraag direct of indirect ?
Wij hebben een inferno Kamado staan en deze heeft een ophanging om het zo te noemen die op 3 punten hangt. Ook de uitsparingen in de vuurschaal om deze in te plaatsen bestaat uit 3.
Dus het is lastig om er half om half platen, roosters etc. In te plaatsen.
Dus op dit moment heb ik de keus uit op het rooster direct of indirect.
Ik heb her en der dingen gelezen en bekeken maar vaak gaan de burgers half om half.
Dus wat zouden jullie aanraden te doen?
 
Verplaatst naar de rookkamer, zoals je kunt lezen is L&S voor fotoreportages van L&S sessies en niet voor vragen.
Vragen horen in dit geval thuis in de rookkamer.
Het mooiste resultaat krijg je met burgers op een gloeiendhete licht ingevette gietijzeren grilplaat,
En dan zijn smashburgers hier ver favoriet.
Direct op het rooster kan natuurlijk ook maar heel vaak gaan de burgers aan het rooster plakken, dit kun je voorkomen door de burgers even indirect te leggen zodat er een huidje vormt die niet vastplakt op je rooster, en daarna heet afgrillen
 
Niet van dat bange, gewoon boven het vuur 😜
 
Terug
Bovenaan Onderaan