Hallo allemaal,
Als trotse eigenaar van mijn eerste mini kamado met eindelijk ook de benodigde toebehoren zoals plate setter en vleesthermometer zou ik graag mijn eerste low&slow gerechten gaan maken.
Wat zouden jullie mij adviseren? Zelf zit ik te denken aan pulled pork, is dat te doen met een kleiner stuk procureur? Alle recepten hebben het alleen maar over de grotere stukken. Ik neem aan dat het met een kleiner stuk ook veel minder lang zal duren?
Misschien hebben jullie andere ideeën dan pulled pork?
Alvast bedankt!
Als trotse eigenaar van mijn eerste mini kamado met eindelijk ook de benodigde toebehoren zoals plate setter en vleesthermometer zou ik graag mijn eerste low&slow gerechten gaan maken.
Wat zouden jullie mij adviseren? Zelf zit ik te denken aan pulled pork, is dat te doen met een kleiner stuk procureur? Alle recepten hebben het alleen maar over de grotere stukken. Ik neem aan dat het met een kleiner stuk ook veel minder lang zal duren?
Misschien hebben jullie andere ideeën dan pulled pork?
Alvast bedankt!
Laatst bewerkt: