BasBQ
Beef en Steak

Aanpassen van WSM of ProQ Excel voor NanoQ

 
 
 

DutchCraftBeer

Kooltjesharker
Berichten
218
Enige tijd geleden mijn hoofd gebroken over het aanpassen van mijn ProQ en het plaatsen van de adapter. Ik had helaas geen hittebestendige tape en waar ik ook vroeg (Gamma, automaterialenshop, keukenzaak, verwarmingsmonteur): niemand had er ooit van gehoord. Hoe moest ik nu mijn ventholes dichten?
Na een tip met deze oplossing gekomen. Misschien hebben jullie er ook wat aan.

Nodig: drie grote bouten en moeren en zes grote ringen. En een Dremel.

DEDEAE7B-DE06-4383-ACB5-A4CEF7404446-3146-00000288DAAC9DFB.jpg


91ADCBA0-55C0-47EC-B862-225D6401840C-3146-00000288E385C607.jpg


A7FF9B25-8817-4476-BA63-1D2E09EE8C0D-3146-00000288E62AD713.jpg


C54DE52A-75BE-4BA3-BFB0-D5D99FF0267E-3146-00000288E1488119.jpg
 
Ziet er best netjes uit, maar ik heb dan ook 2 linkerhanden  ::)
 
ik heb de gaten gewoon afgeplakt met aluminium tape, werkt fantasisch  :)
 
Boldeagle zei:
Ziet er best netjes uit, maar ik heb dan ook 2 linkerhanden  ::)

Geloof me, ik ook.
 
Leo zei:
ik heb de gaten gewoon afgeplakt met aluminium tape, werkt fantasisch  :)
Ik eerst ook, maar gek genoeg plakte die tape niet zo goed. Ik heb nu schilderstape, voor zo lang het duurt  ;D. Ik heb deze oplossing afgelopen weekend overwogen, maar had niet genoeg passende ringen liggen.
 
ik zal de tape mee nemen naar het forum treffen in april
 
Wel eerst even de ondergrond ontvetten natuurlijk ;) Even schoonmaken met wasbenzine, goed laten drogen en dan je aluminiumtape erop plakken ;)
 
noskos zei:
Wel eerst even de ondergrond ontvetten natuurlijk ;) Even schoonmaken met wasbenzine, goed laten drogen en dan je aluminiumtape erop plakken ;)
Mijn alu tape plakte vanzichzelf niet goed, ik had het ook nog gewoon liggen. Kan dus ook verouderde meuk zijn, de schilderstape heeft het inmiddels al 2 sessies overleeft.
 
noskos zei:
Wel eerst even de ondergrond ontvetten natuurlijk ;) Even schoonmaken met wasbenzine, goed laten drogen en dan je aluminiumtape erop plakken ;)

Wat dacht je van een paar kurken er in stoppen, geeft misschien ook nog een interessant rooksmaakje af (afhankelijk van welke wijn er onder de kurk zat) ;)
 
Nette oplossing :) Ik heb nog wel een stukje van bbqguru tape liggen hoor... Heb Leo ook weleens een stukje gestuurd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan