BasBQ
Beef en Steak

Aangenaam

 

Melis L.

Sprokkelaar
Berichten
41
Bij deze zal ik mij ook voorstellen. Kijk al een tijdje vol belangstelling mee. Ik heb zelf een café-restaurant met ook catering. In de zomermaanden zijn we ook druk met barbecues. In de verhuur diverse gastoestellen en als we zelf op locatie gaan heb ik een aantal apparaten op kolen: een mooie chuckwagon, Weber Smokey Mountain 57, Weber kogel 57, nog een los apparaat en voor grote partijen kan ik een aanhangertje lenen van een maat met 2 x 2 meter grilloppervlakte op roosters. Heb dus al eens wat recepten geript, nu eerdaags ook eens wat posten.

Door de lockdown nu ook een Masterbuilt Kamado aangeschaft en daar gaat vandaag de eerste run spareribs op. Nog nooit zo gedaan dus ben benieuwd. Laatste zojuist in Lunteren gehaald (hier om de hoek), vlees staat reeds in de rub (fijn als je zakelijke huisslager ook bbq vlees expert is). Zal het eerdaags posten.

Moment is nu dus aangebroken wat meer te gaan experimenteren / specialiseren. Tot nu toe voor de gasten veel hot en fast gedaan, maar ook Picanha, Bavette, hele entrecotes, Ribeyes, hele zalmzijdes en gerookte paling. In de opslag heb ik al een jaar of twee een niet gebruikte Everdure Hub met spit, dus die moeten we deze winter ook maar eens aanslingeren. Kan daar op deze mooie site vast wel iets over vinden!

Groeten,

Melis

IMG_1972.jpg
 
Welkom bij het genootschap

Succes met je experimenten en laat de “proeven” maar langs komen
 
welkom hier en veel inspiratie gewenst
 
Welkom hier! Zowel met deze hobby als zakelijk veel succes de komende tijd 💪🏻
 
Welkom.
 
Welkom Melis, veel plezier en inspiratie hier!
 
Melis welkom hier! We zien de reportages van al je experimenten graag tegemoet!
 
oeh leuk, ben benieuwd. Welkom!
 
Hoi Melis,
welkom bij het Genootschap
 
Hi Melis, Welkom!
Hopelijk doorsta je de coronatijd een beetje.
Ik ben heel erg benieuwd naar je Bbq verhalen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan