Edo
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Goedemiddag allemaal!
Laat ik me even voorstellen. Ik ben Edo en een halve eeuw jong. Voorheen was ik een echte cremateur, dus stukken vlees op een zo heet mogelijke bbq zo snel mogelijk zwart laten worden terwijl het van binnen nog niet gaar was. Sinds een paar maanden ben ik in rang gestegen van cremateur tot amateur-kok vanwege de aanschaf van een mooie Bastard Urban Medium 2020. Wat een apparaat! Mede door de youtubevideo's van Noskos en Ralph's BBQ Tube ben ik stukken beter gaan "koken". Niet zwart meer en oh zo lekker! Binnenkort ga ik zelf wat dingen uitproberen qua smaken, en ik hoop daar hier trucs en tips voor te vinden.
Laat het jullie smaken en tot snel!
Laat ik me even voorstellen. Ik ben Edo en een halve eeuw jong. Voorheen was ik een echte cremateur, dus stukken vlees op een zo heet mogelijke bbq zo snel mogelijk zwart laten worden terwijl het van binnen nog niet gaar was. Sinds een paar maanden ben ik in rang gestegen van cremateur tot amateur-kok vanwege de aanschaf van een mooie Bastard Urban Medium 2020. Wat een apparaat! Mede door de youtubevideo's van Noskos en Ralph's BBQ Tube ben ik stukken beter gaan "koken". Niet zwart meer en oh zo lekker! Binnenkort ga ik zelf wat dingen uitproberen qua smaken, en ik hoop daar hier trucs en tips voor te vinden.
Laat het jullie smaken en tot snel!