BasBQ
Beef en Steak

2X kippenvleugels

 
 
 
 

@rno

BBQ Junkie
Berichten
6.277
Na een paar dagen in Oostenrijk rond gereden, en m’n eitje gemist te hebben, moest tie gister weer aan.

‘s middags de boodschappen gedaan en op aangeven van Ewald gelijk ketoembar meegenomen voor de ananas

Voor het gemak maar 2 pakken vleugeltjes meegenomen om smaken te testen. Had minder gekund maar had al trek bij de gedachte 😁

Gelijk de vleugeltjes maar gekieteld met de verschillende rub’s en nog effe in de koelkast gezet

58C57EAA-9C65-4771-829C-C99480CE4647.jpeg


NOSKOS the Jerk VS Souvlaki kruiden

Eitje aangestoken, 2 chunks kersenhout toegevoegd, platesetter, rooster geplaatst en naar de 135 graden gebracht.
Toen kwam het passen en meten, had ook nog ovengroente meegenomen. Passen en meten gelukt

Stenen geplaatst, vleugeltjes ertussen uitgepast en rooster erop

91A8B5B9-6AEC-491D-8F27-69B6F7777001.jpeg


vervolgens de plaat met groente erboven. Groente voorzien van olijfolie en pezo

0E0713EC-DF07-4F4D-87C9-D3987BD4B893.jpeg


Na zo’n 35 minuten waren de vleugeltjes klaar. Had al iets eerder gekeken maar het testvleugeltje was nog niet dood genoeg.

FB2D1D29-8B20-4E07-9DA9-6C45561E5C34.jpeg


Nu konden ze, samen met de groente, het bord op

17C22AAA-E307-4040-8F4B-E93F99BA7076.jpeg


De souvlaki kruiden waren te proeven en smaakte maar hebben deze battle niet gewonnen

Vervolgens de met ketoembar bestrooide ananas, waren stukjes, gegrild.

BDEF30F1-972B-4276-A0F2-FDFFBBD02DBE.jpeg


Had stokjes genoeg dus ook aan de buren gegeven.
Werden dusdanig beoordeeld dat deze volgende week als toetje bij de buren geplant staan, waarvoor dank Ewald.

Gelukkig op tijd klaar voordat de tuin van water en hagel voorzien werd.
 
Laatst bewerkt:
Mooi gemaak, handige tip voor de grill verhoger.
 
hahahahaha. ook jij mist je bbq als je op vakantie bent.
maar je bent er weer mee aan de slag en deze run ziet er heerlijk uit.
lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan