BasBQ
Beef en Steak

1e keer pulled pork op de Kamado

 
 

ThopsGSA

Tondelzoeker
Berichten
20
Ja ja vanavond NL spelen. Even wat lekkers maken, voor de eerste keer pulled pork op de nieuwe Q. Al wel een keer op de Nette Lette gemaakt. Maar nu dan op de Kamado. Deze ochtend rond de klok van 8:00 de Kamado opgestart en hem aangestoken. Gisteren al het vlees ingerubt en deze op de Q gelegd.
Temp rond de 115-125. Nu op naar de eerste fase, 70 graden en dan inpakken.
b4a6bfa9b84495e5c19fd24af3531804.jpg


Oh ja. Hij is in twee stukken omdat ik hem eerst eigenlijk in twee keer wilde doen en zo ingepakt en ingevroren. Maar nu toch maar er beide uit gehaald


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Succes met je run!
 
Ja smaakt heerlijk. Zo even een mooi fototje maken met een broodje. Ik zeg biggetje here I come.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Krijg al weer honger hoor!
 
Sorry dat jullie een paar dagen moesten wachten maar je huis te koop bezichtigingen naar de camping en dat soort dingen was ik het helemaal vergeten.

Maar hierbij het eindresultaat. Hij was zeker goed, mooie rookkraag, en hij ging sneller dan verwacht.

543d5dea367e16fcc805c25e5a236047.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Succes met de verkoop en gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Ondanks de drukte wel van een lekkere PP kunnen genieten
 
Terug
Bovenaan Onderaan