BasBQ
Beef en Steak

Deutsche wurst!

 

Nutterd

Tondelzoeker
Berichten
13
Vandaag had ik wat weinig tijd maar wou toch de bastard even opstarten...vrouwlief had wel zin in deutsche wurst dus op naar de duitse slager voor een paar lekkere worstjes!

Ik wist ff niet op welke temperatuur ik de worsten moest grillen dus heb de Q maar tot 200 graden op laten komen en half-half opgesteld (direct en indirect)
F1A93596-DF90-4A7A-BEEA-F32ABD195443.jpeg


Opzich ging het prima maar misschien net iets te snel maar dit waren ze na 7 minuten:

DEF148ED-FA72-4037-9786-BC742ABBFEF1.jpeg


toen maar de broodjes maken met:

-worst
-zuurkool
-cheddar
-ketchup
-augurk

Ff terug de Q op en toen was dit het resultaat:

BC276874-AD50-4611-97AE-CB28F6F600B5.jpeg


Maandaag ga ik voor het kippetje op het bierblik dus dan kom ik hier weer spammen!

Fijne avond!
 
Lekkere worst heb je gemaakt.
Zal je vrouw ook vast bevallen.
 
Mooie worsten, zien er zalig uit.
Worsten zijn best fragiel, verse worst helemaal.
Ze scheuren snel bij direct grillen. In een skillet gaat dat al stukken beter. Spelen met direct en indirect ook. De (vooral verse) worst barst door te snel op hoog vuur verhitten, door het vocht in de worst willen ze intern gaan "koken" en dan barst het vel door de expansie (druk)
 
Heerlijk z’n broodje worst. Water loopt me in de mond. Heb je mooi gemaakt. Top
+1 wat Ewald al schreef. Mooi indirect opwarmen. Eventueel een beetje rook toevoegen. Barsten ze niet open.
 
Gaat vaker gemaakt worden dus probeer ze volgende keer idd wat minder hard te laten gaan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan