- Berichten
- 187
Vandaag heerlijk gegrilde groenten, aardappeltjes en striploin steak gegeten.
Begonnen om de Q aan te steken deze kon mooi vast op temperatuur komen.
In de tussen tijd kon ik mooi de groentes gaan snijden.
2x courgette
1x rode paprika in reepjes
8x roma tomaatjes
1x gele wortel
Olijfolie mengsel.
100/120ml tartufo olijfolie
5x teentje knoflook
1x goeie eettepel Italiaanse kruiden.
Peper en zout na smaak.
De aardappeltjes had ik kant en klaar gekocht. Hier zat rozemarijn, tijm en wederom knoflook op.
Het vlees was een striploin steak van ongeveer 225 gr per stuk. Deze heb ik 1,5 minuut per kant gedaan op 220/230 graden. Helaas bleek dit te lang. Gelukkig had ik 2 stukken die redelijk goed door adert waren waar door ze gelukkig niet droog waren. Volgende keer iets korter een snel ook maar is een gietijzer rooster gaan halen.
Al met al een perfecte maaltijd die prima gesmaakt heeft.
Begonnen om de Q aan te steken deze kon mooi vast op temperatuur komen.
In de tussen tijd kon ik mooi de groentes gaan snijden.
2x courgette
1x rode paprika in reepjes
8x roma tomaatjes
1x gele wortel
Olijfolie mengsel.
100/120ml tartufo olijfolie
5x teentje knoflook
1x goeie eettepel Italiaanse kruiden.
Peper en zout na smaak.
De aardappeltjes had ik kant en klaar gekocht. Hier zat rozemarijn, tijm en wederom knoflook op.
Het vlees was een striploin steak van ongeveer 225 gr per stuk. Deze heb ik 1,5 minuut per kant gedaan op 220/230 graden. Helaas bleek dit te lang. Gelukkig had ik 2 stukken die redelijk goed door adert waren waar door ze gelukkig niet droog waren. Volgende keer iets korter een snel ook maar is een gietijzer rooster gaan halen.
Al met al een perfecte maaltijd die prima gesmaakt heeft.