BasBQ
Beef en Steak

"Het wat ruigere weer versus de finesse"

Carnicero

Tondelzoeker
Berichten
1
Ben groot - en verwend! - vleesliefhebber. Bijna hele leven i n Zd. Amerika gewoond dus verslingerd aan de "Asado" en "Barbacoa" Meer het ruige werk met grote stukken vlees. Het is dus wel wennen om met de moderne Weber Master Touch de temperaturen precies te regelen. Vooral met standing rib roasts. Maar komt goed en het gaat vast genieten worden
 
Voor alles is er een 1ste keer. Welkom hier en zal wel even wennen zijn in het kleine Nederland.
 
Welkom Carnicero!

Gaat uiteindelijk vast helemaal goed komen, veel BBQ plezier
 
Welkom!

Gewoon heel veel proberen en doen, dan komt het helemaal goed.
 
Welkom bij het genootschap

Er zijn XXL Q’s te koop natuurlijk 😉
 
Dan is een braai misschien wel hèt ding voor jou Carnicero!

Welkom en veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom Carnicero!

 
Terug
Bovenaan Onderaan