BasBQ
Beef en Steak

ribeye...

 

Ronald Bonestroo

Kooltjesharker
Berichten
245
... met chimichurri en roseval-aardappeltjes


Meer hoeft dat niet te zijn!

P.s. de hamburgers waren voor mijn zoon en dochter ;)
IMG_0728.jpg
IMG_0730.jpg
 
🤩wat een overheerlijk bordje
 
Mooi grill Marks!!!

Makkie met een gietijzeren rooster.
Alleen moet ie niet te heet zijn, want dan krijg je van die zwarte strepen. Zie je ook vaak gebeuren.
Hitte afstemmen op 't vlees wat erop komt ;)
 
Moh!!!!
Nou dat brood ziet er ook niet verkeerd uit! Zit daar ook chimichuri op, of is dat wat anders?
 
Het ziet er allemaal heerlijk uit! 😋😋
 
Dit is een lekker bordje.
 
Perfect bordje. Meer hoeft het niet te zijn
Geen overdadige pepersaus en zo.
Toppertje
 
Perfect bordje. Mooie grillstreep en perfect gegaard. Lekker met ook mijn favoriete sausje er over en aardappeltjes en heerlijk gepofte knoflook. Zo krijg je ze niet in een restaurant.
 
Prachtig stuk rib-eye. Een feestje op het bord.
 
Perfect bordje. Mooie grillstreep en perfect gegaard. Lekker met ook mijn favoriete sausje er over en aardappeltjes en heerlijk gepofte knoflook. Zo krijg je ze niet in een restaurant.

Spijtig genoeg is 't tegenwoordig schering en inslag dat er incapabel personeel in de keukens staat. Schijnt te maken te hebben met corona, dat mensen een carrièreswitch gemaakt hebben. Ook een tekort aan gekwalificeerde bediening of bediening met ervaring werkt niet mee.

Vraag je om medium rare (want saignant kennen ze niet eens), dan kun je er al bijna vanuit gaan dat ie medium uitgeserveerd wordt. Blijft te lang op de pas staan of hij wordt al te ver doorbakken, kan beiden, maar feit is dat 't in 90% van de gevallen te ver doorgegaard is.

Gelukkig hebben we zelf de bbq thuis nog ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan