BasBQ
Beef en Steak

Kalfspicanha

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Gisteren kwam ik kalfspicanha tegen bij de Hanos. Dus dat werd het avondeten. Klaar gemaakt volgens reverse sear met een blokje rood wijnvat.

De picanha had weinig vet. Maar op sommige plekken weer erg dik. Dit eraf gesneden en in stukjes er bovenop gelegd. Vooraf peper, zout, knoflook- en uippoeder.

Eindresultaat was lekker mals.

5681DF8C-97B8-470D-A055-6624F59521C9.jpeg


1F1A78E2-4E61-4103-A0FA-75E33668522A.jpeg

216F2B61-A3D3-40B6-9DB0-3BF08486DAB4.jpeg

FD01F132-2284-4E22-BCB3-32DAD57C1F2A.jpeg
 
Zie er op het eitje alvast lekker uit.
Hoe was de garing ?
 
Ziet er goed uit!
 
Zie er op het eitje alvast lekker uit.
Hoe was de garing ?

Medium. Had voor mij iets meer richting rare gemogen, maar het vlees was super sappig en mals. We hadden frietjes gehaald voor erbij en het was even zorgen dat beiden gelijktijdig op tafel kwamen.
 
Ziet er niet verkeerd uit. Had graag even een gesneden plakje gezien op het bordje. Maar
Nog liever een stukje geproefd 😁
 
Ziet er goed uit. Staat hier ook nog in het to do lijstje

Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
 
lekker hoor. Alleen zie ik wel heel weinig vet.
Maar evengoed, het gaat erom dat het smaakt.
 
Hij zal zeker gesmaakt hebben alleen die slager die het heeft gesneden mag de ballen uit zijn broek schamen om zo'n mooi stuk niet de juiste behandeling te geven qua kanten
 
Zier er op de Q al goed uit. Ik mis wel de plaatjes van het cuisson... Maar ik geloof graag dat het lekker was
 
Terug
Bovenaan Onderaan