BasBQ
Beef en Steak

Pluk spek

 
 

Smokey p

Gemarineerd
Berichten
1.207
Ik had trek in een soort van borrelhapje. Had dit ergens gezien en dacht laat ik het zelf ook eens proberen. Lekker met stokbrood en kruidenboter. Thats it....
20210227_154153.jpg
eerst insnijden tot de zwoerd
20210227_154821.jpg
daarna kruiden erin smeren. Ik gebruik deze omdat ik lui ben en hem lekker vind.
20210227_155545.jpg
op de bqq met dat ding en 1 blok hickory voor de rooksmaak
20210227_164919.jpg
rond de 200°C voor anderhalf a 2 uur
20210227_164939.jpg
na een uur even spieken.dat gaat al goed. We zijn er bijna
20210227_171052.jpg
en klaar. Eet smakelijk. Volgende keer met bier om het vet beter af te breken.... Voor nu de bbq naar hogere sferen brengen om alles goed schoon te branden. Was wel weer nodig.
 
Jaaahh, lekker hoor
Had graag mee geplukt
 
Met spek kan je nooit missen op de borrel. Dat moet gesmaakt hebben
 
Leuke run ! Had het eindresultaat met het stokbrood wel willen zien, maar zal vast goed gesmaakt hebben !
 
Terug
Bovenaan Onderaan