BasBQ
Beef en Steak

Picanha

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Van het weekeind met dat mooie weer een lekker stukje vlees op de bbq gelegd.

Lekker makkelijk, vetlaag insnijden en alleen grof zeezout gebruikt.
Op 110 graden en bij een kerntemperatuur van 48 graden het vetlaagje wat directe hitte geven.

Het was weer heerlijk.
0cee26ecdeae77c3e2554251d2c5a2fd.jpg

4ca38006cdde4bb2fe72e6521e67b180.jpg

258141b47b2714ac9feb054ae90a0498.jpg

d5863927f0d6ad283eedca978fab5992.jpg
 
Lekker stukje vlees. Mooie cuisson ook. Dat lust ik wel.
Met al die Picanha's hier op het forum krijg ik ook zin in z'n stuk vlees.
 
helemaal met Bram eens. Picanha is heel populair nu op het forum.
ook deze ziet er goed uit.
binnenkort er maar eens eentje ontdooien 😋
 
Lekker stukje vlees. Mooie cuisson ook. Dat lust ik wel.
Met al die Picanha's hier op het forum krijg ik ook zin in z'n stuk vlees.

Komt wellicht door een post van Marc Rooding mbt picanha's van de jumbo.
Haal daar nu frequent een stukje
 
Terug
Bovenaan Onderaan