BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

 

Epictomatosoup

Tondelzoeker
Berichten
6
Vandaag voor de eerste keer op me nieuwe bbq pulled pork maken door middel van de snake methode. Vanochtend vroeg anderhalve kilo procureur in de rub gezet en om 11:00 de bbq aangezet.
239F1304-3B04-4BA7-93C1-611C60990741.jpeg
 
Succes (y)
 
Ben benieuwd... is 11.00 niet wat laat om te beginnen?
 
En, nog voor het donker klaar ? :unsure:
 
Helaas te laat voor het avond eten van vandaag, maar dan hebben we er morgen plezier van zullen we maar zeggen. Heb hem er nu afgehaald op 90 graden, had nog net voor het mooie iets langer gemogen. Maar hoop geleerd in ieder geval vandaag :)

image.jpg
 
goed gelukt hoor. volgende keer toch iets eerder beginnen? ;)
gefeliciteerd met je knor
 
Mooie run PP, ziet er lekker uit. Zal vast smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je Knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan