BasBQ
Beef en Steak

Hallo allemaal ...

 

Chinnie

Vuurmaker
Berichten
57
Goedemiddag allen,

Dank voor het toelaten, ik ben Andy 47 jaar en heb al 2 jaar een WSM tot mijn beschikking die ik tot op heden nog maar 1 keer heb gebruikt. Daar wil ik dus nu verandering in gaan brengen en heb mij daarom geregistreerd op dit forum. Ik hoop dus veel te kunnen leren van jullie ervaringen. De eerste dat ik mijn WSM had gebruikt was voor een Beercan Chicken ik had wat rubs van het internet geplukt en was best tevreden over het resultaat. Ik wil nu dus wat meer gaan experimenteren met mijn WSM.

40b2491a887eb14694b97019a03dec85.jpg
 
Hoi Chinnie,
welkom bij het Genootschap.

Foto's plaatsen moet je via een webhost doen zoals Imgur of via tapatalk ;)
kijk even hier voor wat uitleg, (vanaf pagina 19 snijdt het hout de pagina's ervoor zijn bejaard en dus een beetje achterhaald.)

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=49.270
 
Welkom hier Andy!
 
Andy, welkom bij de club.

Een mooie plek voor tips en tricks voor je WSM vindt je op de site van noskos: www.bbq-nl.com
 
Ewald zei:
Hoi Chinnie,
welkom bij het Genootschap.

Foto's plaatsen moet je via een webhost doen zoals Imgur of via tapatalk ;)
kijk even hier voor wat uitleg, (vanaf pagina 19 snijdt het hout de pagina's ervoor zijn bejaard en dus een beetje achterhaald.)

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=49.270

Frits Silverfox en Ewald dank voor de warme welkom en de uitleg !!!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan