BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork kroketjes altijd lekker

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
19.963
Er lag nog een zak pulled pork in de koeling. Tijd om weer wat pulled pork te maken.

Dag 1

De roux

e35e57defc1d96ac650d3489b6f3db73.jpg


e30215565ccbcd59e6631dbb7a51cdb5.jpg


96ef1c098867ecb69bdd40841a90b227.jpg


Gesneden pulled pork erbij

15440182405e69c33fbd56777d240db3.jpg


Afkoelen in de koelkast

0589b6b4c3e45fcebfe896db84a150b7.jpg


Dag twee

Het vormen van de kroketjes

Afmeten

2e0be003502727ad655e66d68b61c0a5.jpg


Fijn en grof paneermeel en eiwit

064f5012242f93745b4fa59f6a5c6380.jpg


Eerst door het fijne paneermeel

5cfd0c8104694eecc63e5eef15625cd6.jpg


20cdb0e028215857bb0ecd7311290599.jpg


Daarna het grove paneermeel

8cbdc599b3de806c517ae800ff75ea45.jpg


Nu nog een dagje wachten om te frituren.

Bedankt voor het kijken.
 
Zo zeg Frits, dat ziet er zalig uit!
 
Ziet er goed uit! Benieuwd naar het eindresultaat!

Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk

 
Dat gaat vast lekker worden! ;)
 
Pulled Pork kroketten zijn zoooo lekker!
Ben je nog steeds erg dankbaar voor dit recept Frits.
Wij hebben nog kalkoen (gaar in blokjes) in de vriezer, en kalkoenbouillon: Pulled Turkey kroketten :x

 
Zo.... Wat een goed idee.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

 
Ziet er goed uit hoor ik vind het altijd weer knap als ze heel blijven in 't vet :D
 
Dit ziet er al veel belovend uit. Iets wat nog hoog op mn lijstje staat om eens te maken.
Lijkt me heerlijk tijdens de borrel.
 
Ewald zei:
Pulled Pork kroketten zijn zoooo lekker!
Ben je nog steeds erg dankbaar voor dit recept Frits.
Wij hebben nog kalkoen (gaar in blokjes) in de vriezer, en kalkoenbouillon: Pulled Turkey kroketten :x

Dit heb ik met de resten van de kerstkalkoen ook gedaan, en ooh wat was dat lekker  :D :D

PP kroketten gaan hier binnenkort ook maar eens een keer gemaakt worden
 
Hans zei:
Ziet er goed uit hoor ik vind het altijd weer knap als ze heel blijven in 't vet :D

Deze blijven goed heel hoor. Door de gelatine kan het korstje zich goed vormen voordat de vulling zacht wordt.
 
noskos zei:
Hans zei:
Ziet er goed uit hoor ik vind het altijd weer knap als ze heel blijven in 't vet :D

Deze blijven goed heel hoor. Door de gelatine kan het korstje zich goed vormen voordat de vulling zacht wordt.


Ga ik zeker eens proberen ;)
 
Oh dit is zo lekker =P~ als je deze kroketten op hebt dan wil je nooit meer anderen, het feest begint al met het proeven van de roux met het vlees er in, dan moet ik meestal de keuken uit want zo'n schaal "snoep" je zo leeg :D
Dit moeten wij zeer binnenkort maar ook weer gaan maken alleen dan met kalkoen, want heb nog een voorraad kalkoenvlees en bouillon ;)
 
dit staat al zo lang op mijn lijstje...?..
toch maar eens maken
 
Ridevi71 zei:
dit staat al zo lang op mijn lijstje...?..
toch maar eens maken

Rick, heb je die nog nooit gemaakt :-O moet je toch echt heel snel doen.
 
Jet zei:
Ridevi71 zei:
dit staat al zo lang op mijn lijstje...?..
toch maar eens maken

Rick, heb je die nog nooit gemaakt :-O moet je toch echt heel snel doen.

Wij hebben er zelfs een speciale krokettenpers voor gekocht :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan