BasBQ
Beef en Steak

Sparerib puntjes

 

Gavjow

Kooltjesharker
Berichten
102
Deze keer op het menu, iberico sparerib puntjes met salade en gegrilde groenten.

Wat minder vlees aan, het trimsel van de spareribs daarom wat meer botfragmenten.
Is wat lastig eten maar was wel lekker.
Volgende keer toch maar gewoon ribbetjes!
Dit was wel redelijk snel klaar. 3 uurtjes zonder inpakken op 130 graden op de Q.
Met een rub voor spareribs van santa maria.
Rookhout zoals eigenlijk altijd Kers vanwege het zoetje.
Gelakt met bbq saus van stockyard aangelengd met deze keer een singleton whisky.
Geserveerd met lekkere gebakken frieslanders.

dde68694829e82a93f598325688b5388.jpg

098d9d7240412e3a45316d8a456a4cec.jpg

09faba97fb906fe4ff772ef26cf72553.jpg
 
Heerlijk die Ribfingers.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Jahaa, lekker knabbelen man!
 
Had ik wel gelust


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mooi hoor. Nooit vlees weg gooien zie je wel. Altijd iets lekkers van te maken op de Q.
 
Lekker hoor
 
Bram zei:
Mooi hoor. Nooit vlees weg gooien zie je wel. Altijd iets lekkers van te maken op de Q.
Altijd Bram, een dierlijk product probeer ik ook altijd het maximale van te gebruiken.
Weggooien is zonde.
 
Terug
Bovenaan Onderaan