Goedenmiddag.
Mijn naam is Wesley en woon in Heerhugowaard.
Sinds mijn broertje mij vorig jaar aangeatoken heeft met het bbq virus, ben ik er achter gekomen dat bbqen zoveel lekkerder is dan hoe ik het normaal deed (fabrieks bbqen met vrienden, en 10 verschillende hapjes achter elkaar half gaar of verkoold proberen lekker te maken door ze te dopen in teveel saus).
Sinds vorig jaar ben ik de trotse eigenaar van een Weber E4710.
Ik heb er voornamelijk kkeine hapjes op uitgeprobeerd. Schriftje erbij om aantekeningen te maken hoe ik bepaalde temperaturen kon behalen.
Gisteren, 4 april, durfde ik het eindelijk aan om een stuk vlees met lange bereidingstijd te maken; spareribs. Ruim 5 uur, redelijk constante temperatuur behouden. Zelfs mijn dame vond ze heerlijk. Ik vind dan ook wel dat ik geslaagd ben voor mijn beginners examen.
Op naar meer overwinningen!!!
Mijn naam is Wesley en woon in Heerhugowaard.
Sinds mijn broertje mij vorig jaar aangeatoken heeft met het bbq virus, ben ik er achter gekomen dat bbqen zoveel lekkerder is dan hoe ik het normaal deed (fabrieks bbqen met vrienden, en 10 verschillende hapjes achter elkaar half gaar of verkoold proberen lekker te maken door ze te dopen in teveel saus).
Sinds vorig jaar ben ik de trotse eigenaar van een Weber E4710.
Ik heb er voornamelijk kkeine hapjes op uitgeprobeerd. Schriftje erbij om aantekeningen te maken hoe ik bepaalde temperaturen kon behalen.
Gisteren, 4 april, durfde ik het eindelijk aan om een stuk vlees met lange bereidingstijd te maken; spareribs. Ruim 5 uur, redelijk constante temperatuur behouden. Zelfs mijn dame vond ze heerlijk. Ik vind dan ook wel dat ik geslaagd ben voor mijn beginners examen.
Op naar meer overwinningen!!!