Goedemiddag BBQ-fanaten,
Even voorstellen; ik ben Carl, 32 jaar en woonachtig in omgeving Zwolle. Sinds afgelopen zaterdag in het bezit van een UDS, naast twee Weber 47CM's die ik al had en hoofdzakelijk gebruikte voor het cremeren van hamburgers e.d.
Nu dus de ruimte voor het grotere werk, komend weekend mijn PID-controller ombouwen van sous-vide naar een BBQ-controller en gelijk maar eens testen met wat Ribs op de 3-2-1. Plan du campagne; Noskos' basis rub met Sweet Baby Ray's als saus.
Overigens, dank voor al het leerzame en leuke leesvoer!
Groet Carl
Even voorstellen; ik ben Carl, 32 jaar en woonachtig in omgeving Zwolle. Sinds afgelopen zaterdag in het bezit van een UDS, naast twee Weber 47CM's die ik al had en hoofdzakelijk gebruikte voor het cremeren van hamburgers e.d.
Nu dus de ruimte voor het grotere werk, komend weekend mijn PID-controller ombouwen van sous-vide naar een BBQ-controller en gelijk maar eens testen met wat Ribs op de 3-2-1. Plan du campagne; Noskos' basis rub met Sweet Baby Ray's als saus.
Overigens, dank voor al het leerzame en leuke leesvoer!
Groet Carl