- Berichten
- 440
Eens kijken of bier en een hele kip in 1 topic genoeg is voor een tokkie
Vandaag weer eens een mooie dag waar we de deur niet uit mogen.. De bbq dus weer aan!
Vorige week ging mn Picanha van spit zo hard dat ik dacht maar een 2e kip te pakken voor het geval dat.
2 kale kippies, eerst in het zout gezet en terug in de koelkast. Had gelezen dat je hiermee een knapperigere huid zo krijgen.
Zout eraf, wat roomboter bij de borstjes, verder alleen wat olie met peper erover en het spit klaarmaken.
Bijna klaar om erop te gaan.
En draaien maar..
Biertje erbij en wachten
Achterste kip was iets eerder klaar dus die mocht er al af.
Andere mocht nog even door waardoor we al lekker aan tafel konden.
Tweede er ook af. Te veel voor het avondeten van vandaag dus deze mag morgen door de salade!
Vandaag weer eens een mooie dag waar we de deur niet uit mogen.. De bbq dus weer aan!
Vorige week ging mn Picanha van spit zo hard dat ik dacht maar een 2e kip te pakken voor het geval dat.
2 kale kippies, eerst in het zout gezet en terug in de koelkast. Had gelezen dat je hiermee een knapperigere huid zo krijgen.
Zout eraf, wat roomboter bij de borstjes, verder alleen wat olie met peper erover en het spit klaarmaken.
Bijna klaar om erop te gaan.
En draaien maar..
Biertje erbij en wachten
Achterste kip was iets eerder klaar dus die mocht er al af.
Andere mocht nog even door waardoor we al lekker aan tafel konden.
Tweede er ook af. Te veel voor het avondeten van vandaag dus deze mag morgen door de salade!