- Berichten
- 1.146
Goedenavond.
Na de koelkast te hebben gecheckt op houdbaarheidsdatum is dit er uitgekomen.
Broodje shoarma stond eigenlijk het weekend al op de agenda, maar dat zijn hamburgers geworden....
Dus de shoarma er vandaag maar in op de groenteplaat van traeger, werkt prima.
De broodjes is een sparerib houder gezet om ruimte te besparen. Ook dat gaat prima.
Daarbij zijn er champignons (mushrooms) met spek (oink) en paturain bijgekomen (lievelingshapje van vrouwlief) ik had bedacht dat er dan shroinks ontstonden , na nachten te hebben gefantaseerd over Moink ballen (die ik nog steeds moet maken) kon ik het niet laten om deze heerlijkheid de naam shroinks te geven (misschien doe ik u de Moinks te kort, maar maak ze maar eens, het is echt heerlijk)
Ook de steeltjes van de gevulde champignons heb ik niet weggegooid maar er van alles overheen gemikt waarvan ik dacht dat lekker kon zijn.
Balsamico, ketjap, knoflookpoeder, peper zout, zonnebloemolie, ook dat pakte prima uit.
Daarbij voor de kinderen onder de kap van de Traeger nog een pan worteltjes en doperwtjes gezet en 2 boomstammetjes.
Dit alles op ongeveer 180 graden.
Heerlijk zo'n machine waar veel onder past. Gezinsmaaltijd van allerlei gemaakt met 1 apparaat, vind ik altijd een leuke uitdaging.
(Ik sjouw liever 1 * 10 tegels dan 10 * 1)
Tips en trucks zijn welkom.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Na de koelkast te hebben gecheckt op houdbaarheidsdatum is dit er uitgekomen.
Broodje shoarma stond eigenlijk het weekend al op de agenda, maar dat zijn hamburgers geworden....
Dus de shoarma er vandaag maar in op de groenteplaat van traeger, werkt prima.
De broodjes is een sparerib houder gezet om ruimte te besparen. Ook dat gaat prima.
Daarbij zijn er champignons (mushrooms) met spek (oink) en paturain bijgekomen (lievelingshapje van vrouwlief) ik had bedacht dat er dan shroinks ontstonden , na nachten te hebben gefantaseerd over Moink ballen (die ik nog steeds moet maken) kon ik het niet laten om deze heerlijkheid de naam shroinks te geven (misschien doe ik u de Moinks te kort, maar maak ze maar eens, het is echt heerlijk)
Ook de steeltjes van de gevulde champignons heb ik niet weggegooid maar er van alles overheen gemikt waarvan ik dacht dat lekker kon zijn.
Balsamico, ketjap, knoflookpoeder, peper zout, zonnebloemolie, ook dat pakte prima uit.
Daarbij voor de kinderen onder de kap van de Traeger nog een pan worteltjes en doperwtjes gezet en 2 boomstammetjes.
Dit alles op ongeveer 180 graden.
Heerlijk zo'n machine waar veel onder past. Gezinsmaaltijd van allerlei gemaakt met 1 apparaat, vind ik altijd een leuke uitdaging.
(Ik sjouw liever 1 * 10 tegels dan 10 * 1)
Tips en trucks zijn welkom.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk