BasBQ
Beef en Steak

Rosbief,asperges, tomaatjes en zoete aardappel pommes duchesse.

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Rosbief ingesmeerd met dijonmosterd daar een rub op van thijm,rozemarijn,verse knoflook,zout en peper.
Bbq rond 110/120 graden kerntemperatuur tot 43 graden daarna bbq opgestookt en hem gegrild.
Hij was iets te ver vond ik corina vond hem lekker ik op zich zelf ook wel.
Zoete aardappel indoor gekookt puree ervan gemaakt beetje boter zout en peper erdoor.
Toefjes gespoten en het even in de vriezer gezet zodat het wat stijf werd en daarna een beetje olie op de grillplaat en daar de aardappelpuree op .
Dit was niet helemaal zo als ik het bedoeld had was nog wat zacht.
Asperges indoor gemaakt met wat gekookt ei en ham
Nog wat champignons erop en wat tomaatjes en dit op een bordje moet zeggen dat het ons prima gesmaakt heeft paste mooi allemaal bij elkaar
De foto?s zeggen meer.
caa2805e00d08783dd1206a8f7bafc39.plist
7f5189c203b4c24f732627bfd3716475.jpg
77e279a8acfafba7279ab77068a4debc.jpg
637fba31af277c57742496c5638ec8fd.jpg
689b31aa73a1d2cb3fc5d802c0555e78.jpg
a44ba9271044060e318c7b0a9128aa9a.plist
9cddb2fcccdd78384280ebb8825e58fe.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er goed uit! Heb ook een keer pomme duchesse proberen te maken maar viel nog niet mee.. een eitje der door schijnt wel te schelen.. weet niet of het met zoete aardappel nog lastiger is?

Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk

 
Asperges, daar heb ik nu ook wel zin in.
 
Da's pas smullen. ;)
 
Spekkie zei:
Ziet er goed uit! Heb ook een keer pomme duchesse proberen te maken maar viel nog niet mee.. een eitje der door schijnt wel te schelen.. weet niet of het met zoete aardappel nog lastiger is?

Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk

Dat was ik dus vergeten een eitje erdoor maar zoete aardappel is wel iets zachter als gewone aardappel (als puree dan )


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er lekker uit Piet mooi kleurrijk afwisselend en gevuld bord, die pommes zien er wel erg goed uit inderdaad eidooier erbij en eventueel laten opstijven in de koelkast.
Ik zou ze ook niet op de bakplaat doen maar gewoon indirect.
 
Mooi bord Piet. Zier er kleurrijk uit. Ik vind de rosbief er toch heel goed uit zien hoor.
Dat met de puree en dan grillen lijkt me ook wel lekker. Zal ik eens gaan proberen.
TNX voor de inspiratie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan