- Berichten
- 2.708
Rosbief ingesmeerd met dijonmosterd daar een rub op van thijm,rozemarijn,verse knoflook,zout en peper.
Bbq rond 110/120 graden kerntemperatuur tot 43 graden daarna bbq opgestookt en hem gegrild.
Hij was iets te ver vond ik corina vond hem lekker ik op zich zelf ook wel.
Zoete aardappel indoor gekookt puree ervan gemaakt beetje boter zout en peper erdoor.
Toefjes gespoten en het even in de vriezer gezet zodat het wat stijf werd en daarna een beetje olie op de grillplaat en daar de aardappelpuree op .
Dit was niet helemaal zo als ik het bedoeld had was nog wat zacht.
Asperges indoor gemaakt met wat gekookt ei en ham
Nog wat champignons erop en wat tomaatjes en dit op een bordje moet zeggen dat het ons prima gesmaakt heeft paste mooi allemaal bij elkaar
De foto?s zeggen meer.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Bbq rond 110/120 graden kerntemperatuur tot 43 graden daarna bbq opgestookt en hem gegrild.
Hij was iets te ver vond ik corina vond hem lekker ik op zich zelf ook wel.
Zoete aardappel indoor gekookt puree ervan gemaakt beetje boter zout en peper erdoor.
Toefjes gespoten en het even in de vriezer gezet zodat het wat stijf werd en daarna een beetje olie op de grillplaat en daar de aardappelpuree op .
Dit was niet helemaal zo als ik het bedoeld had was nog wat zacht.
Asperges indoor gemaakt met wat gekookt ei en ham
Nog wat champignons erop en wat tomaatjes en dit op een bordje moet zeggen dat het ons prima gesmaakt heeft paste mooi allemaal bij elkaar
De foto?s zeggen meer.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro