BasBQ
Beef en Steak

Visexperimenten

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.647
Afgelopen weken diverse malen iets gefabriceerd met vis. (zalm, tonijn, skrei)
Aangevuld met steevast een portie gamba's in bijbehorende marinade.

Gamba's in teriyaki, tonijnsteak tataki en zalm teriyaki met shitake en peultjes.

IMG_7472.jpg
IMG_7473.jpg
IMG_7461.jpg
IMG_7462.jpg
IMG_7463.jpg
IMG_7465.jpg



Skrei (met een korstje) aangevuld met gegrilde knolselderij en eigen gemaakte rösti

IMG_7470.jpg
IMG_7476.jpg
IMG_7474.jpg
IMG_7477.jpg




Gamba's met padrones
Nat gepekelde skrei in italiaanse kruiden van de rookplank met risotto en grillgroenten.


IMG_7480.jpg
IMG_7481.jpg
IMG_7483.jpg
IMG_7484.jpg
IMG_7485.jpg
 
Vush Vush en nog mie Vush 😋

En ich me dinken boe die visloch vandaan kwaam 🤣
 
Wauw, ziet er heerlijk uit Peter.
Vroegâh was vis voor de armen...Tegenwoordig zouden die armen steenrijk zijn.;)
 
Wauw Peter wat een heerlijke gerechten, ik lust ze allemaal :love: ik zou zo aanschuiven!
Nou zijn we opzoek naar een andere woning, misschien moet ik meer in Limburg gaan zoeken dan in de randstad 🤔

PS, het is ondertussen wel tijd voor een paaskleed i.p.v. kersttafelkleden 😜
 
Goeiendag, dat ziet er allemaal fantastisch uit!

Experiment geslaagd.
 
Wauw Peter wat een heerlijke gerechten, ik lust ze allemaal :love: ik zou zo aanschuiven!
Nou zijn we opzoek naar een andere woning, misschien moet ik meer in Limburg gaan zoeken dan in de randstad 🤔

PS, het is ondertussen wel tijd voor een paaskleed i.p.v. kersttafelkleden 😜
Ja, hier is echt veel te koop...😂🤣😂🤣😂

dit kleedje past nu eenmaal perfect op de stehtisch.
Zal de cheffin eens op pad sturen..🤔
 
Dat ziet er goed uit. Ik moet binnenkort ook maar weer eens vis op de kamado gaan bereiden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan