BasBQ
Beef en Steak

Te lekkere hamburgers om niet te delen!

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
200
Vanavond hamburgers maar we wilden eens iets anders… dus het werden hamburgers met portobello, gorgonzola en frambozen/portsaus.

Het bereiden was niet heel spannend (en de foto’s zijn mwah) maar het resultaat was zó lekker!

Ik had nog dry aged mergburgers in de vriezer. Eerst het sausje gemaakt van frambozenjam, port en wat portsiroop die ik nog had staan.

IMG_5710.jpeg


De burgers gingen samen met de portobello’s op de Q. Toen ze omgekeerd werden heb ik de gorgonzola in de paddenstoelen gedaan zodat ie lekker kon smelten.
De broodjes ook ff gegrild en toen kon ik gaan bouwen en eten! Oh wat was dit lekker! Die komt sowieso in de herhaling!!!

IMG_5713.jpeg


Als toetjes nog wat bakenen met chocola en rum op het rooster; de Q was toch nog heet.

IMG_5714.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Dat zal vast goed gesmaakt hebben !!!
 
Dat ziet er fantastisch uit, toetje is ook top.
 
Klinkt als een zalige culinaire burger. Tja, het is soms schipperen. Kies je voor esthetisch mooie beelden of ga je vooral voor lekker eten en doe je de foto's er gewoon bij... dit zijn heerlijke sfeerplaatjes geworden Sabine, mooi!
 
Zo ja!

Lekker wijntje erbij en genieten maar.
 
Leuke Combinatie Sabine!

Het lijkt me ook een smakelijke burger 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan