BasBQ
Beef en Steak

Tapas middag

 

Schumi_wk

Kooltjesharker
Berichten
116
Na de aangekondigde zonnige zaterdag. Besloten om eens een tapas middag te houden, kleine gerechtjes zonder veel poespas. Enkel cava en stookbrood om het vlees te vergezellen.

Als starter, kofta.
IMG_20240406_124618.jpg

IMG_20240406_125632.jpg

Als tweede gerecht yakitori van eendenborst
IMG_20240406_132219.jpg

Erna gamba's
IMG_20240406_135329.jpg

Om als laatste vleesgerecht te eindigen met kip
IMG_20240406_141103.jpg

IMG_20240406_145340.jpg

Als dessert camembert met een stokbroodje.
IMG_20240406_152706.jpg

IMG_20240406_161411.jpg

Om te eindigen
Pluspunten:
- Alle gerechtjes waren top gelukt, kon er weinig verbetering aan toevoegen

Voor verbetering vatbaar:
- De weersvoorspelling, we hebben geen zon gezien. Gelukkig was de temperatuur wel ok.
 
Nou Schumi, Dat moet smikkelen zijn geweest! 😋
 
Lekker hoor, ook een leuk idee.
 
hehe lijkt een beetje op oldskool vlees cremeren alleen heb je niks gecremeerd maar goed bereid 🥰😜
 
lekker om zo met het kaasje zo af te sluiten... ga ik ook eens doen
 
Is dat een speciaal bakje of een standaard stenen bakje wat je ook voor de yoghurt of cruesli gebruikt? Gezien de hitte.
 
Ik heb hier een standaard stenen schaal genomen die in de kast zit, zeker niet speciaal voor op de kamado gekocht.
Temperatuur was zo rond de 200°c das ook niet zoveel warmer dan een standaard oven.
 
Terug
Bovenaan Onderaan