BasBQ
Beef en Steak

Shotgun Shells

 

Marcel23

Vuurmaker
Berichten
67
Gisteren weer iets nieuws uitgeprobeerd, shotgun shells.
Kost veel tijd qua voorbereiding maar ontzettend leuk om te maken.
1000020328.jpg

De kern van de canneloni gevuld met buffel mozzarella daarna met eigen gekruid gehakt.
1000020327.jpg

1000020329.jpg

1000020330.jpg

Omwikkelen met ongeveer 1.5 plakje ontbijtspek.

1000020432.jpg

1000020433.jpg

Na ongeveer een uur op 120 graden, aflakken met bbq saus.
1000020441.jpg

1000020434.jpg
 
Zien er super goed uit!

Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
 
Wat een leuk idee. Deze zijn ook gemakkelijk vegetarisch te maken (schoonzoon eet geen vlees...)
 
Staan nog steeds op min lijstje.
Deze zien er smullend uit.
 
Lekker zeg! Moet ik ook nog een een keer maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan