BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 

Marcel23

Vuurmaker
Berichten
61
Wederom weer iets uitproberen aangezien ik de kamado nog niet zo lang heb.
Dit keer echt een low and slow gerecht namelijk pulled pork.

Goed ingelezen (alleen achteraf de tijd onderschat), ingrediënten ingeslagen en uiteraard een goed stuk vlees.
Procureur a 2 kg.
Vanaf donderdag laten ontdooien in de koelkast, zaterdag injecteren met een mengsel van appelsap, appelcider azijn, worcestersaus etc.
Daarna vol inrubben met heerlijke rub.

Zondags rond een uur of 09.30 de bbq aangestoken (best gek de eerste keer met een bakje koffie in de ochtend 😊)
Om 10.00 het stuk vlees erop gedaan.
Ook ik heb te maken gehad met "the zone" waardoor alles goed verlaat was.
Ik heb geweten dat het low and slow is. Gelukkig zijn de kids net zo blij met een broodje frikandel 🙈.

Na veel geleerd te hebben is er uiteindelijk toch nog heerlijk gegeten met eigen gemaakte coleslaw.













1000020150.jpg







1000020151.jpg
1000020201.jpg
1000020213.jpg
1000020206.jpg
1000020216.jpg
1000020217.jpg
1000020218.jpg
1000020222.jpg


1000020208.jpg
 
Laatst bewerkt:
Mooi resultaat. Mag je trots op zijn! Elk stuk vlees is anders. Vantevoren kan je niet inschatten hoe lang het nodig heeft helaas.

Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
 
Die PP ziet er lekker uit.
Best altijd vroeg beginnen.
Warm houden is makkelijker dan garing versnellen😉
 
Wat @Ghost zegt.
Ik volg altijd de bereiding van @noskos dan ben ik met 8 uur op de BBQ er meestal wel voor stukken van rond de 2,5 kg.
Maar om stress te voorkomen en omdat warmhouden erg makkelijk is begin ik eigenlijk meestal rond 8:00 ( leg ik het vlees op het rooster).
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd met je knor.
Hoe lang heeft het nu geduurd?
 
Je bent vaker langer bezig dan het eerder klaar is.
Resultaat ziet er in iedergeval wel lekker uit.

Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
 
Top broodje geworden 😋, gefeliciteerd met 🐷
 
Terug
Bovenaan Onderaan