BasBQ
Beef en Steak

Ladekast voor BBQ gereedschap

LegeBoekenkast

Tondelzoeker
Berichten
11
Net als (waarschijnlijk) veel van jullie heb ik al redelijk wat accessoires, gereedschap en aanverwante producten voor mijn Kamado bij elkaar gesprokkeld.
Het meeste daarvan bewaar ik in transparante bakken in de berging. Helaas heb ik geen ruimte om een vaste buitenkeuken te maken. En vind ik het super irritant om continu in die bakken te moeten 'graven' naar hetgeen ik nodig heb.

Nu zat ik te denken om een gereedschapskar (zoiets als hieronder) aan te schaffen en daar een houten blad op te maken. Zo heb ik iets dat niet altijd buiten hoeft te staan, maar ik gewoon in mn berging kan zetten. Hierin kan ik direct alles opbergen en ik kan het naar buiten rijden en als werkblad voor bij mn Kamado gebruiken. Lijkt mij een win-win situatie. Zijn er hier nog mensen met een vergelijkbare oplossing of een beter idee? Ik zie graag foto's van eventuele andere oplossingen :)

Screenshot 2024-05-06 at 14.05.46.png
 
Ik heb zo een keter unity, en daar kan wel wat in. Maar daar bewaar ik wokkels en rookhout in. Het "gerief" staat gewoon in de berging. En dat is zo een 2,5 meter ver tot aan mijn bbq. Ik gebruik niet elke keer alles wat ik staan heb. Dus wat ik nodig heb haal ik gewoon van het schap en hang ik buiten op. Na gebruik gaan de tang/flipper etc toch de vaatwasser in. En de berging is net naast de keuken. Maar ik heb dus een berging met 2 gigantische kasten en veel legplanken en ik leg alles zo dat ik er snel aankan. Veel leggers helpen hier dus bij. En ik heb hier ook zo dingen die ik maar heel af en toe gebruik, zoals bijvoorbeeld een poffertjespan in gietijzer. Die staat gewoon in de garage bij het "not frequently used" bbq materiaal. Maar ik leg dus gewoon alles op voorhand klaar en naar buiten ermee. Ik heb zelf een weber performer, daar zijn haken aan en op het blad zelf heb ik nog wel wat plek. Dus zelfs zonder die keter unity tafel heb ik voor sommige dingen meestal al plaats genoeg. En onder mijn mijn weber performer is ook nog wel wat plaats voor wat rommel te steken. Daar liggen 2 kolenmandjes, een slow & sear (van onlyfire), nog een extra rooster en 10 vuurvaste stenen voor als ik pizza bak.
 
Misschien een idee om in je legeBoekenkast te leggen 😅
 
Ik gebruik al jaren drie bakken van de gamma. Staan het hele jaar gewoon buiten. Alles blijft er mooi droog in👌
IMG_4150.png
 
Terug
Bovenaan Onderaan