Aangezien de dochters fan zijn van McDonald's (en ik er een hekel aan heb) kozen we voor de gulden middenweg: Big Mac´s van de papa...
200 °C in de ketel, 1min per zijde per patty (80gr voor de kids, 100 gr voor mij) en nog wat zelfgemaakte Big Mac saus. De saus was lekker maar ik vond het toch niet echt gelijken op de echte variant. Volgende keer een ander receptje proberen dus, hoewel deze wel echt de moeite was voor hamburgers.
Opbouwen met cheddar, ijsbergsla en ui. Heerlijk, totaal niet vergelijkbaar met McDonald's. Zelfs de dochters zijn fan van hun vader zijn burgers!
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
200 °C in de ketel, 1min per zijde per patty (80gr voor de kids, 100 gr voor mij) en nog wat zelfgemaakte Big Mac saus. De saus was lekker maar ik vond het toch niet echt gelijken op de echte variant. Volgende keer een ander receptje proberen dus, hoewel deze wel echt de moeite was voor hamburgers.
Opbouwen met cheddar, ijsbergsla en ui. Heerlijk, totaal niet vergelijkbaar met McDonald's. Zelfs de dochters zijn fan van hun vader zijn burgers!
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk