Beef en Steak

Big Mac make-over

 
 

Ragnarok

Vuurmaker
Berichten
51
Aangezien de dochters fan zijn van McDonald's (en ik er een hekel aan heb) kozen we voor de gulden middenweg: Big Mac´s van de papa...

200 °C in de ketel, 1min per zijde per patty (80gr voor de kids, 100 gr voor mij) en nog wat zelfgemaakte Big Mac saus. De saus was lekker maar ik vond het toch niet echt gelijken op de echte variant. Volgende keer een ander receptje proberen dus, hoewel deze wel echt de moeite was voor hamburgers.

Opbouwen met cheddar, ijsbergsla en ui. Heerlijk, totaal niet vergelijkbaar met McDonald's. Zelfs de dochters zijn fan van hun vader zijn burgers!
3de244da9a316f23cccd21b5cfd71205.jpg
c95825ebb0e6dfd1861fa3f6102ce22f.jpg
d0d2c2811ecc2fa5ab9fd3f54c01b3fc.jpg
3c84fb2a64bb059830a0e15b45b5f0f1.jpg
2c7c29d6ea551fa45e232ec115b9d62f.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Koop zelf van Heinz de hamburger saus. Die is niet duur, kleine verpakking want we hebben het niet vaak nodig en smaakt bijna zoals de.BigMac saus..alleen net iets scherper.

De patty's van de Mac zijn erg dun. Met 2 smashburgers lijkt het nog meer op de BigMac maar dan lekkerder met krokante korst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan