BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Wietsehm

  1. Wietsehm

    Bavette rollade met gegrilde aubergine, naan en tzadziki

    Vrienden, het naan-recept: https://www.eefkooktzo.nl/zelf-naanbrood-maken-knoflook-en-yoghurt/ Ik gebruik deze graag. Werkt altijd. Experimenteer gerust met kruiden in je deeg. Omdat het altijd lekkerder kan! Bij mij komt de hele kleur door pittige curry-kruiden.
  2. Wietsehm

    Bavette rollade met gegrilde aubergine, naan en tzadziki

    Vrienden van het vuur, Er valt weinig meer over te zeggen na de titel, anders dan dat de pesto altijd het lekkerst is van een vers bosje basilicum en de tzadziki altijd het lekkerst is van griekse yoghurt. Maar dat is allemaal geheel persoonlijk. Ik had bavette nog nooit zo gemaakt. Maar wat...
  3. Wietsehm

    Gerookte knoflook

    Hou je ons op de hoogte? Wat doen ze bij de eerste consumptie, hoe lang blijven ze lekker, koelkast of voorraadkast, smaakontwikkeling met de tijd? Top!!!
  4. Wietsehm

    Zwijnenschenkel met zoete aardappelpuree en prei. Maar dan van de Bastard!

    Nope. Gewoon gepoft, uitgelepeld, geraspte kaas en een beetje paprikapoeder en zout erbij. Beetje naar smaak. 👌
  5. Wietsehm

    Zwijnenschenkel met zoete aardappelpuree en prei. Maar dan van de Bastard!

    BBQ-vrienden!, Vorige week haalde ik bij De Wilde Slager in Groningen een zwijnenschenkel (Haxe, Eisbein, etc) op. Geweldig mooi stukje lekkers! Vandaag de Bastard op 150 graden, rookhout erbij. Zoete aardappels in de kolen en indirect de schenkel gerubt en wel erop. Als de overheid aroma’s...
  6. Wietsehm

    Zalm enzo

    Vis en groente. Lekker man! Geroosterde courgette, aubergine en tomaat (ui in de kolen). Zelf een beetje humus bij gemaakt en er wat wraps bij opgewarmd 😉
  7. Wietsehm

    Burgerlunch

    Ik zal de volgende keer ook een eind-foto maken. De gulzigheid kreeg de overhand…. 😉
  8. Wietsehm

    Burgerlunch

    Grote vuurvrienden! Zondagochtend; lekker sporten. En dan; burgerlunch!
  9. Wietsehm

    Bastard-Pizza

    Hoi vrienden, Bastard-Pizza; dat deed ik al vaker en poste ik hier al vaker. Waarom nu dan weer? Nou, om uit te sloven met lekkere plaatjes. Van Gronings bier op een Groningse regenton. Van pizzasaus in wording op de bastard. En met een tip: Die laatste pizzabol is vaak te veel. Maar bak deze...
  10. Wietsehm

    Kip enzo

    Wel eens zin in een broodje kip? Ik wel 🐓!! Langs de Turkse vleesvriend gereden, 2 kilo killendij mee, rubje erover, roken in appel, kilo kleine uitjes aanbakken in de DO, 🍗 erbij, litertje vocht erbij (500ml kippenbouillon, 400ml en een beetje bbq sausen die gewoon op moesten en een scheut...
  11. Wietsehm

    Ribs slow, sla fast

    Gewoon een leuke maaltijd om te maken op de Q. Miso-spareribs (2-1,5-30) met cornbread (uit de oven) en gegrilde sla (bastard even omhoog) met ranch dressing en blauwkaas (die laatste kun je prima weglaten; evengoed super lekker).
  12. Wietsehm

    Pizza-lunch van de Bastard

    Ik oefen nog: Deze heb ik gebruikt. Maar ik heb het deeg na maken, rijzen en opnieuw opspannen wel een nacht in de koelkast gezet. Volgende ochtend eruit, in bollen van 220gram verdeeld en rijzen. Top!
  13. Wietsehm

    Rendang met extra rook

    Wie kent rendang niet als heerlijk stoofgerecht? Daar had ik weer zin in. Maar nu met extra rook. Want rook; I ❤️ it! Het recept komt uit het eerste kookboek van Nick Toet. Je kunt ook dit filmpje volgen: Geniet ervan!
  14. Wietsehm

    Pizza van de bastard

    Ik heb er de foto even bijgezocht. Rectificatie: het was Fahrenheit. 232 graden dus.
Terug
Bovenaan Onderaan