BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Timbo

  1. T

    Kokosbriketten kamado

    Volgens mij zijn kokosbriketten toch volledig natuurlijk en kunnen deze geen schadelijke stoffen in de kamado laten trekken. Met andere woorden deze kunnen gewoon gebruikt worden. Maar er zijn briketten welke wel 'verontreinigd' zijn en daardoor het keramiek aantasten. Zoiets speelde toch ook...
  2. T

    Pellet BBQ, is dit nog wel BBQ'en?

    Ik denk, weet ik niet zeker, dat je met zuiver elektrisch bbq-en, niet dezelfde smaak aan het vlees kunt krijgen, als bijvoorbeeld bij low en slow. Met een pellet bbq kan het wel. Aldus de brandstof is weldegelijk van belang voor het gevoel, de smaak van het bbq-en. Je hebt dus enerzijds de...
  3. T

    Pellet BBQ, is dit nog wel BBQ'en?

    Natuurlijk is auto rijden geen bbq-en maar de wijze waarop techniek bepaalde taken gaat over nemen is naar mijn mening wel vergelijkbaar. Voorts gaat inderdaad zoals door vso wordt opgemerkt  er meer werk inzitten in het voorbereidende werk als louter en alleen de tijd welke het stuk vlees of...
  4. T

    Pellet BBQ, is dit nog wel BBQ'en?

    Alhoewel ik zelf geen gebruik maak van ene pelletsmoker, mede omdat ik al drie units heb staan en mijn partner het geen goed idee vindt om een vierde erbij te zetten, is het weldegelijk BBQ-en. Vergelijk het met een Tesla die automatisch rijdt, het blijft auto rijden maar met steeds meer...
  5. T

    Spare ribs bewaren

    Dankjewel
  6. T

    Spare ribs bewaren

  7. T

    Keuze kamado versus Weber Slow n Sear

    wat denken jullie van een kamado joe II classic. Ook deze heeft direct en indirect en zou, zodra ik "toestemming" heb mijn volgende worden
  8. T

    Voortsellen Timbo

    Als je de grill guru voor het eerste gebruikt tot welke temperatuur moet je hem dan opstoken en kan je hem dan ook meteen gebruiken ?
  9. T

    Voortsellen Timbo

Terug
Bovenaan Onderaan